2020-01-15
餐厅喺船街尽头, 系一间热闹嘅bar后面, 位置隐蔽, 来回兜咗几次先揾到佢。餐厅细细, 但好homey 嘅感觉, 员工都好友善, 系好主动好helpful果只。我哋四个女仔叫左2个mains, 1个pasta,1个dessert同1枝house wine。食物份量好足, 尤其系个beef wellington, 大份到食唔哂。Duck leg & waffle鸭腿好juicy好腍, 加上脆口嘅窝夫同蛋王奖, 口感同味道都好丰富。系成餐嘅亮点Mixed seafood & swimmer crab linguine非常惹味,海鲜都足料。Beef Wellington不过不欠, 酥皮偏厚偏焦, 牛好juicy, 但有一阵牛嘅骚味, 个人不太好。Blueberry Apple Crumble食唔到有Blueberry, 但苹果蓉甜中适中, 非常香, 为晚餐划上完美句号。整体系讲, 依间餐厅都系值得推介嘅, 食物整体唔错, 气氛亦好适合饮酒倾计
Duck leg & waffle
非常惹味,海鲜都足料。
Beef Wellington
Blueberry Apple Crumble