2023-07-25 33 浏览
🍳All Day Breakfast Weekend食个全日早餐先够叹!丰富到爆,有黑松露炒蛋,烟肉,芝士香肠,沙律菜,grilled tomato 同炒杂菇,仲有最爱牛角包🥐。样样都咁好味,真系all day good~ 🐔炸鸡软骨即叩即炸,非常之热辣辣!软骨连住大啖滑嫩鸡肉,咬落非常有口感,仲有份juicy爆汁感!🦐蒜香虾鳀鱼扁意粉有片片炸蒜,蒜香非常。扁意粉干身,软硬适中,配上蒜油好惹味,鳀鱼咸香带出虾嘅鲜甜,整体感觉很夹,配搭藏红花真系好香,下次一定会再食。☕️Latte + Hazelnut latte咖啡店好贴心,QR code落单,有得拣coffee 要regular shot或者double ,奶类有全脂奶又有植物奶,vegan素食者都take care到。仲有拉花好靓,饮完都心情靓靓!
🍳All Day Breakfast
All  Day  Breakfast