2023-09-28 88 浏览
好耐无食过麦当劳的早晨套餐,难得有日倒屎咁早起身同另一半去麦当劳食个早餐麦当劳新推出左深海狭鳕鱼柳超值早晨套餐,谂住想试下,鱼柳系实心既唔同其他餐厅食既鱼柳松松散散,外皮都炸得香香脆脆,佢配埋蛋黄酱都唔错,起码鱼柳冇咁多油早晨套餐个薯饼系必食的,以咁多餐厅整的炸薯饼味道黎讲,麦当劳薯饼系我心目中占有一定份量。另外有一样野又系我喜欢的就系火腿扒芝士饱,我非常钟意佢个火腿扒有个粒粒肉感个种口感,好快就食晒,以平民早餐黎讲比一般茶餐厅真系穷人恩物黎,性价比好高呢排麦当劳取消左卖港式咖啡,所以点左一杯McCafe即磨鲜奶咖啡,呢间咖啡师拉花拉得唔错,咖啡价钱比起某啲连锁咖啡店价钱实惠好多,坐低慢慢饮都几chill。餐厅都几细心系玻璃杯外面围左一圈纸巾卷防止咖啡太热烫手,真系一个Good morning ~
深海狭鳕鱼柳超值早晨套餐
炸薯饼(早晨套餐)
火腿扒芝士饱(套餐)
McCafe 即磨鲜奶咖啡
深海狭鳕鱼柳超值早晨套餐
炸薯饼(早晨套餐)
火腿扒芝士饱(套餐)
McCafe 即磨鲜奶咖啡