2020-12-19
-{Grand Hyatt Afternoon Tea🎄☺️}系早2个月前book嘅afternoon tea🥰圣诞限定嘅甜品款式真系好靓🎄😍以下落嚟我会介绍啲我推荐嘅款式!每款逐样讲打千字文都唔够写😂🤤Tiffin Afternoon tea set🤤 ($288 pp)前菜: 发挥正常 冇伏但冇惊喜👀Scone: 圣诞限定嘅松饼系一个姜饼味同埋原味 原味出色过姜饼味好多 配clotted cream系💯😍😍😍咸点: 一致认为个竹炭面包配鲜虾龙虾肉系最好食嘅一款🤩甜点: 开心果法式泡芙 开心果嘅甜味同浓度啱啱好 唔会过甜😆雪糕: 食左5款雪糕😂排名如下: 梨子雪芭>法国朱古力>芒果糯米饭>开心果>港式奶茶Macaroon: 柠檬味同莓味系最正嘅 味道好出唔会净系得个甜味👖裤评: 8.5/10全部甜品同嘢食都做得好精致 会有啲唔舍得食🥺另外就嚟生日都会送个朱古力蛋糕 系mousse加朱古力脆脆🥰门口嘅圣诞树都好吸睛用嚟打卡一流😍性价比: 8/10服务: 8.8/10环境: 9.8/10🔔小tips: 申请new world club m
前菜: 发挥正常 冇伏但冇惊喜👀
性价比: 8/10
服务: 8.8/10
环境: 9.8/10
🔔小tips:
申请new world club member有85折优惠架😛
🚩 @grandhyatthongkong Tiffin🚩
地址: 湾仔港湾道1号君悦酒店阁楼