2008-07-24
首先要多谢 openrice 送既 $100 cash coupon,令我有多个藉口黎呢度食 pizza。之前见 comment,但未黎过,终于可以试下。一行五人,叫了两个 pizza. 芒果鸡肉簿批和 pepperoni 厚批。个人很喜欢芒果鸡肉簿批,佢 crispy 得黎唔会过硬,再加上一层簿簿的 cheese... 令我忍唔住食左 1.5 个 slices ( 我地叫佢 cut 成 6 slices 的). 而佢用左特制既香料,辣辣地,烘过既芒果既口感同平时食既好唔同,好烟 un 但又有芒果既香味﹗yeah !!!!!! 至于 pepperoni 都唔错,辣肉肠簿簿的但唔油.. 不过又唔算好有特色,相比之下.. 真系钟意芒果鸡肉簿批多好多。佢既 tiramisu 好浓咖啡酒味,再配上底下的一层类似 ice-cream 的 cremay sauce,食落去真系好满足。