🍽️ Dream Donburi (梦之丼) $168梦之丼🍣 材料有:大拖罗1切、中拖罗3切、赤身3切、迷你鱼蓉烧卖!唔使讲 大拖罗梗系最好味啦😚 油脂满满,入口即溶🥹🍀🍽️ Uni Shumai (海胆烧卖) $68全部烧卖都系由:日本蓝鳍吞拿鱼蓉、有机大豆豆纸、日本珍珠米、京葱碎 整㗎~ 海胆烧卖 上面就加咗一大旧海胆同埋鱿鱼🦑🍀🍽️ Scallop Tuna Rice (带子肉饼饭) $148北海道带子鲜甜!新鲜做手切蓝鳍鱼茸配暖暖的寿司饭🍚 冬天食都唔觉冻~ 套餐包埋嘅蒸蛋都好足料!🍀🍽️ Salmon Roe Shumai (三文鱼籽烧卖) $55啲三文鱼籽比起我上次嚟食大粒咗好多🤭🍀想收到更多美食资讯,请追踪 @greatfood_grateful
🍽️ Dream Donburi (梦之丼) $168

🍽️ Uni Shumai (海胆烧卖) $68