🍽️ Thai Oyster Omelette (泰式蚝仔煎蛋) $88第一次试呢个新菜🦪 啲蚝仔都几大只!上菜嘅时候系超热超热🔥 争啲辣到手!🍀🍽️ Thai Style Grilled Pork Neck (泰式烧猪颈肉) $88好耐冇食猪颈肉喇☺️ 香香的猪🐷 蘸上甜辣酱,有点带你返泰国嘅感觉呀!烧得啱啱好,保留肉质嘅水分!🍀🍽️ Thai Curry Fried Soft-shell Crab (惹味咖喱炒软壳蟹) $198喺呢间食过无数次嘅软壳蟹!最中意佢够大件🦀 见佢加咗价,不过呢个价钱系抵~ 上菜之后最好即刻食😋 如果唔系会淋!记住叫蒜蓉包呀!点埋黄咖哩酱简直系绝配🤩🍀想收到更多美食资讯,请追踪@greatfood_grateful