2022-08-30 3303 浏览
友人最近开始食素 同佢食饭前都要做多量research 不过今日黎到中环都估到 素食应该唔难揾👍👍愈来愈多餐厅都会有素食既选择  简单search 下 见到呢间 trois cafe 岩食又几抵食 😗😗好彩朋友唔拣饮择食 佢直接叫左个素食咖喱饭🍛 我就叫左个肉丸意粉🍝  咖喱野菜饭 朋友话日式咖喱唔辣 有几款野菜 制作都几认真 唔会系素食就hea 左 😹 意大利肉丸配肉酱扁意粉 意粉既份量都唔细 作为lunch 都够饱 肉酱同肉丸味道都系正常 未致于有咩惊喜 仲有一只蛋同埋小小沙律🥗健康又开胃 相信都系针对返中环上班外食族既需要👍👍 人均消费 60 几至80 几 就算叫埋野饮 都系$100 内 🤭🤭🤭