2022-01-22
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍴美食资讯🍴🥔香辣蕃茄香肠薯粒镬仔(细)($85)虽然系嗌咗细size,但系份量都好多😂镬仔上热辣辣,仲有只流心嘅蛋比你捞匀,做到拉丝嘅效果😝有时小食食得多薯条,转下薯粒都系一个唔错嘅选择。唯一奇怪嘅系,佢声称会有辣味,但唔多食到🤨🍝焗肉酱镬仔扁意粉($138)非常之香浓嘅牛肉肉酱,亦食得出好浓嘅芝士。整体都好好食,但可惜嘅系意粉偏湿,做唔到焗肉酱意粉𠮶种较干嘅状态。🥥健美鲜果椰子片早餐($98)有士多啤梨,蓝梅,青苹果,芒果,香蕉,热情果,椰子片,奇亚籽。更会有半块燕麦奶荞麦窝夫。净系睇到呢个材料嘅阵容,都知道系非常之好排便嘅配搭💩肉公主食完之后冇耐,都即刻想去厕所🤣🤣🍫百利甜酒朱古力($98)好浓嘅百利甜酒配上朱古力,亦都有啲cream喺面,饮落唔算甜亦有少少嘅酒味!大大杯值得一试!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👑评分味道:4/5环境:4/5价钱:4/5份量:5/5服务:4/5会否推荐:会呢间餐厅俾人感觉好健康,因为主要色调都系绿色🥬🥒🥦食品种类好多,由健康嘅沙律,水果盘。去到各类嘅扒,肉类,意粉,甜品都有,适合同朋友或屋企人去食👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🍴美食资讯🍴
🥔香辣蕃茄香肠薯粒镬仔(细)($85)
🍝焗肉酱镬仔扁意粉($138)
🥥健美鲜果椰子片早餐($98)
🍫百利甜酒朱古力($98)
👑评分
味道:4/5