2019-02-21
一个吴显眼亦都无乜人会留意到既一间楼上cafe,无意中经过,见到有人排咭片,听到佢讲有咖啡饮,就望一望,原本一直向前行的我就退后一步拿了他的咭片,之后我和他说过几天来,因为当时我经过的时候已是吃完晚饭😊———————————————————-回到家中,在open rice search这间cafe,觉得几有特色,所以今天便专诚上去☺️———————————————————-「环境好舒适,摆设都几特色,需然感觉有好多摆设,好多东西,但都几特别,感觉就是零乱美👍👍✌️✌️💯💯」(钟意大自然既又可以坐露台👍✌️💯)———————————————————其实饮咖啡☕️同饮红酒🍷都有相同地方,就是品尝,所以店员都会介绍一下给你,什么咖啡,我觉得这个ok呀,然后你再选择喝什么,这是一间cafe店员的礼貌👌👍💯———————————————————-@我饮左两客咖啡,两杯都用吴同冲调方法,两杯各有香浓特色,味道都合我口味😋配——自家制曲奇🍪——🍓味道几得意😊———————————————————-@另外再叫左一客瑞士🐔翼———味道整得吴错👍———————————————————-@番茄🍅菜汤———清清地,吴会
———————————————————-
(钟意大自然既又可以坐露台👍✌️💯)
———————————————————
配——自家制曲奇🍪——🍓味道几得意😊
@另外再叫左一客瑞士🐔翼———味道整得吴错👍
———————————————————-
@番茄🍅菜汤———清清地,吴会有味精,味道适中😊
————————————————————
@cheese 🍰 cake——-细细件,啱我口味,轻食份量,完全吴会食过量✌️✌️✌️✌️✌️
———————————————————-
咖啡X2➕瑞士🐔翼X1➕🍅🥣X1➕芝士🍰X1=$150,一D都吴贵,平,几抵食👌
———————————————————-
原本打算去食个午餐之后去做Gym,点知hea 下hea下又hea左⋯⋯⋯🕒😰😰
———————————————————-
吴更要,hea完可以再去😂😂😂
———————————————————-
钟意叹咖啡,饮🌹茶,食吓嘢,倾吓计,又钟意hea既你,一定要黎试下,掂👍👍👍