2013-07-22 90 浏览
今日放工去完Time Square影相 (Monster University>V<) 之后,行到"支力 支力"地就上左希慎食Haaagen-Daz喇!!*3*估唔到呢间hagan-Daz咁多人, 去到要等好几张台!不过唔想再行, 亦都谂唔到其他想食既甜品, 最后都系决定等!今次叫左个"月影迷情", 包括了烤香蕉、Chocolate Brownie和2球雪糕。那2球雪糕pre-set左系Green Tea同埋一个新推出既Banana Chocolate Brownie Ice Cream.雪糕可以转其他味道, 不过因为我地2个都喜欢吃Green Tea, 又想试下佢个新雪糕, 所以都系跟番佢原先pre-set的那两款雪糕。烤香蕉比我想像中好味, 因为佢应该加左一D焦糖在香蕉表面而再拎去烤, 食落口有一层焦糖Coat左在香蕉上, 更Sweet!碟上有好多的Brownies, 不过不是特别好吃, 因为太硬同冻的, 而且又会痴牙...不太喜欢吃。2个雪糕都几好味。Green Tea继续保持佢既香滑同香浓既绿茶味, 至于新推出的Banana Chocolate Brownie

估唔到呢间hagan-Daz咁多人, 去到要等好几张台!

2个雪糕都几好味。Green Tea继续保持佢既香滑同香浓既绿茶味, 至于新推出的Banana Chocolate Brownie Ice Cream, 香蕉味非常重, 相比之下朱古力的味就没有了, Brownie的味道则不太吃到, 但有点儿太甜。

大满足的一餐饭后甜品, 嘻!
2013-07-05
$50 (宵夜)