2022-08-06
周六4点几5点去食甜品,去咗Häagen-Dazs食雪糕,等咗两张枱,大概20分钟左右,入面满座。甜品餐牌唔觉有变,餐牌有几款甜品,雪糕杯,套餐,饮品。瑰丽盒子 $149 另加一最钟意呢度既瑰丽盒子,价钱比之前加左9大元。首先呢个瑰丽盒子卖相超靓,啲水果色彩缤纷,有黄桃片,奇异果片,士多啤梨,蓝莓,覆盘子,虽然有啲仲好似未融哂雪,唔系新鲜货色。丹麦吐司比张相大好多,个吐司又香又脆,好似牛角包够酥脆但系又有丹麦包甜甜哋嘅味道。送溶紧嘅雪糕一齐食好好味!除左个盒,另外仲有几条丹麦吐司条更方便食用。打开个盒入面仲有丹麦吐司条,不过无左之前有既蓝莓同覆盘子。今次有新口味雪糕,一于叫两款试试。三球雪糕我哋拣左西瓜士多啤梨,蜂蜜黄桃玫瑰雪糕同夏威夷果仁。夏威夷果仁系我哋至爱。西瓜士多啤梨都几好味,士多啤梨味中带d西瓜味,好特别。蜂蜜黄桃玫瑰雪糕较甜,蜜糖味重,中间带d黄桃酱,更加甜。今次雪糕份量唔多够送面包食。
甜品餐牌唔觉有变,餐牌有几款甜品,雪糕杯,套餐,饮品。
瑰丽盒子 $149 另加一
打开个盒入面仲有丹麦吐司条,不过无左之前有既蓝莓同覆盘子。
今次有新口味雪糕,一于叫两款试试。