2016-11-13
我已经系呢度既死忠捧场客!因为呢度地方靓,好坐又舒服,每个tea set都好有惊喜,净系影相都可以影成日!我一知道有helloween tea set又即刻同朋友冲去试下,睇下有几好玩!首先有杯饮品 ,帮佢打支针就会变色,好有创意!食tea 前要求签,劲搞笑!我求左53号,一阵要烧度符!53号系土签,代表我有同理心。嗯,我非常同意xd然后客员帮我地烧符,就成为左好好味既creme burlee今次咸点唔错,牛肉批热辣辣食,加茄汁,正!仲有rosemary牛角包加烟三文鱼都好好味~甜点有麻薯,口感好得意!macaron上有南瓜样,eyeball cupcake其实系朱古力,下层似brownie有得玩有得食!当日仲系度化左个helloween妆影左好多靓相,helloween咁至开心!
我一知道有helloween tea set又即刻同朋友冲去试下,睇下有几好玩! 首先有杯饮品 ,帮佢打支针就会变色,好有创意! 食tea 前要求签,劲搞笑!我求左53号,一阵要烧度符! 53号系土签,代表我有同理心。嗯,我非常同意xd
然后客员帮我地烧符,就成为左好好味既creme burlee 今次咸点唔错,牛肉批热辣辣食,加茄汁,正!仲有rosemary牛角包加烟三文鱼都好好味~ 甜点有麻薯,口感好得意!macaron上有南瓜样,eyeball cupcake其实系朱古力,下层似brownie