2019-06-29
Habitu最新推出呢个「玫瑰仲夏午茶」 喺任何时侯都有得食㗎 我就第一次喺晚饭时间食 tea set喇😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Rosemantic all day tea set 以粉红色为主 一set价钱系HKD248 包两杯 rosemantic summer drinks⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Tea Set 有:▫️玫瑰芝士蛋糕 ▫️玫瑰仲夏堡堡▫️焦糖玫瑰苹果挞⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀我觉得卖相最吸引嘅系汉堡包 个面包系粉红色 衬晒玫瑰呢个主题💕💕不过我觉得甜点比咸点做得出色 玫瑰芝士蛋糕🍰最好味 未放件蛋糕入口就已经闻到阵阵嘅玫瑰花香味☺️味道又唔会太creamy⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Rosemantic summers drinks就拣咗 「巴西莓玫瑰豆奶碎冰」同埋 「巴西莓玫瑰冷泡咖啡」原来冷泡咖啡加入玫瑰味道几清新 夏天饮呢啲特饮就啱晒!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀其实初初我唔知道 Habitu 嘅新tea set 㗎 系𠮶日去诚品买书 俾餐厅门口嘅装饰吸引到我注意咋😝
Tea Set 有:
▫️玫瑰芝士蛋糕