2024-11-06 2513 浏览
今个crab season真系好热闹无论系中餐日餐定系西餐都争相推出蟹嘅Menu !今日我就嚟jor pici试佢哋嘅special hairy crab season menu再加几个signature pasta-Crab Melt Roll本身以为会太多面包但系其实佢个面包好薄好松脆入边配上啖啖嘅蟹肉超满足-Crab Salad呢个蟹肉沙律除咗有好多蟹肉之外仲有三文鱼子铺咗喺上面加上牛油果做底层口感层次好丰富-Pici Hairy Crab如果钟意食比较烟靭嘅手工面建议叫呢一个原来西式嘅面配埋大闸蟹肉加埋浓浓嘅蟹肉酱都好夹!-Ginger Panna Cotta with Brown Sugar Jelly同食中式大闸蟹一样食完都会有返一个姜嘅甜品等你冇咁凉呢度就用姜同埋黑糖做咗一个奶冻钟意佢唔会好甜,但系又滋润嘅感觉Other highlights -Tagliolini Truffle-Fettuccine sea urchin and scallops-tiramisu 嚟紧圣诞节更加有大抽奖12月内于 Pirata Group 旗下餐厅每消费一次可获得1枚印花满10个印花
今个crab season真系好热闹
无论系中餐日餐定系西餐都争相推出蟹嘅Menu !
今日我就嚟jor pici

同食中式大闸蟹一样
食完都会有返一个姜嘅甜品
等你冇咁凉
呢度就用姜同埋黑糖做咗一个奶冻
钟意佢唔会好甜,但系又滋润嘅感觉

Other highlights
-Tagliolini Truffle
-tiramisu

嚟紧圣诞节更加有大抽奖
12月内于 Pirata Group 旗下餐厅
每消费一次可获得1枚印花
满10个印花即可参与「Seas The Season」圣诞大抽奖
头奖为马尔代夫5日4夜之旅
(2人同行,包来回机票、Hard Rock Hotel 及 Saii Maldives 各两晚住宿)