2021-11-06 302 浏览
记得以前去主题乐园玩都会玩完先出去市区食晚餐,因为喺主题公园入面大部份嘅餐厅都系偏贵。但而家乐园迟咗闩门,都逼住要喺乐园食埋个晚餐先有力玩落去。如果想易啲拎位少啲人排队嘅话,可以六点前去餐厅食咗晚餐先,因为六点过后好多时候一家大细都会冲去餐厅度充饥,到时就会好多人排队㗎喇。Roasted Half Chicken Combo 烤鸡套餐呢份烤鸡套餐有半份鸡,仲有炸薯条做配菜,仲包埋一杯饮品,饮品方面可以拣汽水或者普通水都得。最令我惊喜嘅系价钱原来都唔算贵,只系大约$150,同喺市区食个晚餐差唔多,大大令我对主题公园嘅餐厅一定系贵呢个印象改观。重点系佢个份量系超够,饱足成个夜晚,有力继续玩机动游戏喇😆