2011-07-16
今日难得约到一个想约好耐既友人去街〝做过下research见到呢间咖哩〝几好咁㖞7点左右睇完戏〝7点半左右去到啦〝都几爆场下〝好彩撞正有一枱埋单又冇人排队〝等佢汁左枱就坐得入正题〝本身想食咖哩既〝但见到个menu有照烧鸡饭+乔麦面set几丰富($68)就叫左呢个〝友人叫左个照烧鸡饭野食未到佢已经黎问餐饮〝不以为然〝叫左个冻柠茶〝只见友人不停+糖水〝但冇问原因个set好快就到〝佢放低我个set个下呆左呆...咁大份咁既几惊食唔晒不久后友人的饭亦到了〝先食左前菜个茄子〝冇咩特别跟住系面豉汤...淡左d...同埋入面得两条昆布+两粒豆腐仔=-=跟住先食左个鸡饭先〝d鸡几好食〝个皮照得够脆〝但肉鞋左d〝饭就烂左少少〝但捞埋左个汁之后又唔系好觉忽然发现tray既右上角又兜黄色既野...原来系酸萝卜lol几好食既跟住就食埋个乔麦面〝几好食㖞〝清得黎又有味〝面又有咬口〝好食〝岩岩好够饱〝埋单128〝budget内〝waiter几好service〝有个waiter好努力用广东话沟通〝临走赞左句"Good Cantonese"佢笑得好开心地讲thank you=]会有下次~~要食个咖哩饭〝见到隔离枱个咖
几惊食唔晒
不久后友人的饭亦到了〝
先食左前菜个茄子〝冇咩特别
岩岩好够饱〝埋单128〝budget内〝
会有下次~~要食个咖哩饭〝见到隔离枱个咖哩饭令到模型咁!