餐厅: 沙嗲軒 (香港黃金海岸酒店)
资讯:

2019-10-23 1570 浏览
两日一夜既生日package, 黎到第二日包午餐每人一份。本身唔多想㨂素食,不过因为好多都系辣,所以㨂无可㨂🙈🙈🙈。✨薏米水几好饮,唔太甜清清地几健康,我觉得热好饮过冻,因为冻既比较淡。✨菜粒素鸡蛋白炒饭: 个饭都几大碟,炒饭够干身粒粒分明几有咬口,蛋味都几香,不过个人嘛嘛地素鸡,本身无咩味觉得有d 寡。开头食果时觉得好咸,佢面头果下盐重手左,但食食下又ok 番✨加多加多沙律:唔好睇佢卖相好似一pat......食落味道有惊喜🤩个酱甜甜地又有啲花生同沙嗲味,里面有菜,豆角,薯仔,青瓜,沙葛,估唔到系几夹同埋好食嫁㖞✨肉骨茶浸中药味好浓,但又觉得几好饮,旧肉几腍几香,真系想再饮。✨咖喱鸡饭: 见番d 肉觉得好开心😂, 原本都惊佢好辣,但我唔食得辣都接受到。d 鸡都几多,有两只鸡锤同两大旧鸡胸,啖啖肉!仲有薯仔都好好味, d 汁最后拎晒黎捞炒饭先食得到。

✨加多加多沙律:唔好睇佢卖相好似一pat......
加多加多沙律

肉骨茶