2008-08-22
一行四人celebrate生日,选择左呢度,因为未试过,又有保丽莱又有生日歌咁一坐底,觉得个卡位好窄,张枱贴得好近个身,张枱又有少少高,坐得不太舒服。先黎四杯cocktail,酒水ge野好难系难饮ge, 六七十蚊一杯,可以接受友人0既pink tint 似得到很高评价,下次可以试试食物方面ok 咁啦,唔系话好好食,又唔会系难食。order了薯皮,quesadilla,mac & cheese,crab cake, big blue burger同BBQ Duo薯皮:好香好脆,配上sour cream不错quesadilla 我觉得有少少干,okmac & cheese 都系属okcrab cake,好香crab味,未摆上枱已经闻到香味。食落都好香口。big blue burger,系blue cheese burger,汉堡扒好干无味,不过配上blue 一并食又几正,唔错。可惜唔系人人都顶得顺blue cheese阵味,生日主角就唔识欣赏了。BBQ Duo 叫左ribs同beef, 好鬼大份。ribs好食,肉够冧,易拆骨。beef就无乜特别。另外,D 伴碟0既薯条好食,黎到时够热够脆。
友人0既pink tint 似得到很高评价,下次可以试试
食物方面ok 咁啦,唔系话好好食,又唔会系难食。
薯皮:好香好脆,配上sour cream不错
quesadilla 我觉得有少少干,ok
mac & cheese 都系属ok
另外,D 伴碟0既薯条好食,黎到时够热够脆。
到生日歌响起,我地被邀请到台上唱生日歌,气氛几好!!D servers又热情好开心咁唱生日歌同玩,可能因为系平日无咁busy 0既关系。送0既生日brownie仲好好食tim! 可惜太饱,食唔哂。
会有再黎0既机会,不过一定唔会叫咁多野食!!太饱啦....