2019-05-03 79 浏览
今日经过朗豪坊,见到一间好欧陆色彩嘅餐厅,非常典雅及高级,加上落地玻璃,阳光直射,真系好似欧陆庭园,非常吸引!餐厅主要买日式甜品,有蛋糕、咖啡、雪糕等。另外仲有限定甜品及雪糕,卖相真系极之吸引,唔怪得好多人帮衬! 另外有惊喜,原来除咗甜品之外,仲有lunch set、tea set、dinner set ! 今次我就拣咗lunch set,啱啱食饭时间!lunch set 有六款选择,主要素食同埋海鲜,加埋沙律/汤及咖啡,约$100价钱真系都算抵!我就拣咗个番茄大虾青口意大利面!摆盘已经非常吸引,仲有一朵小鲜花伴碟,好衬欧陆庭园嘅餐厅!沙律非常新鲜,有不同嘅生果和菜,加上醋的酱汁,非常Refresh! 主菜系海鲜茄汁意粉,有青口、大虾、蟹柳,份量都十足,加埋番茄及蘑菇酱汁,都好味!最后配上cappuccino,好满足嘅一餐!诚意推荐!

2019-05-03