2022-09-18 1602 浏览
去开奥海城做嘢,又唔想行番旺角食饭,见依间餐厅咁多好评,又想食西班牙嘢,就去试试!店内装修好靓,好有心思,地方阔落有空间感,仲有室外座位,都好适合倾计拍拖🥰如果happy friday黎应该会劲chill🥹我哋两个人叫咗个二人套餐,西班牙餐嚟讲都几抵食!首先上左餐前小食墨西哥脆片同面包,个点酱非常好味,配搭墨西哥片好解腻!我哋当晚系西洋菜忌廉汤,有微微西洋菜香,忌廉味唔会过重,好特别👍🏻小食我哋点咗西班牙香辣蒜片虾,一上台就闻到好香,三色椒烧得好甜,重点系虾又爽弹又富蒜香,好好食!🤤我哋叫咗西班牙海鲜炒饭,配料十足,有大大只虾,而且虾肉同样弹牙,仲有西班牙肉肠,充满咸香,为成个饭嘅味道口感更添层次😍主菜我哋叫咗香煎三文鱼扒配黑松露野菌忌廉汁,配菜又系好够,好多新鲜蔬菜,薯蓉本身都有好香黑椒露味,又够滑口,配上酱汁口味好香浓!三文鱼皮煎得脆口,肉嫩,皮上嘅葵瓜子令到成件三文鱼扒嘅口感更特别,配搭好适宜!🥰最后甜品样样都有,好适合选择困难嘅每一位🤣 当中最正系栗子批,好唔舍得食晒!

我哋两个人叫咗个二人套餐,西班牙餐嚟讲都几抵食!

2022-09-15