2019-01-22 48 浏览
今日几个女仔放工相约ChillChil佢知道H8有好多间就过去拣下我地最后拣咗呢间Helen’s上到去环境好舒服好Relax, 灯光暗暗的饮野一流因为我地7点就上到去所以人唔算多平时一杯Cocktail都80几100蚊点知一望🤩呢度系好惊喜嘅价钱因为人未到齐我地叫咗2杯Cocktail同少少野食先首先叫杯Helen’s Thyme好饮♥️基酒系Vodka有passion fruit,thyme,elderflower嘅味配搭埋lime juice酸酸甜甜好易入口好fruity朋友就拣咗呢杯Helen’s基酒系Gin当中由maraschino带出甜味用lime带出酸味用蓝蝶花糖水令佢带蓝蓝紫紫最后用green chartreuse作最后嘅调味酸甜之间有药草味呢杯Signature cocktail 🍸真系几特别因为等极都未齐人加上放工好肚饿叫咗啲小食食下呢个意粉好creamy实在意想不到个炸鸡好嫩滑送酒一流值得推介呢个蟹盖入面有蔬果粒同虾滑几香卖相都几好啤酒各样都好抵性价比好高♥️♥️
今日几个女仔放工相约ChillChil佢
知道H8有好多间就过去拣下
我地最后拣咗呢间Helen’s
上到去环境好舒服
好Relax, 灯光暗暗的
饮野一流

最后用green chartreuse作最后嘅调味
酸甜之间有药草味
呢杯Signature cocktail 🍸
真系几特别
Seafood  spaghetti  with  cream  sauce

因为等极都未齐人
实在意想不到
Deep-fried  Chicken

炸鸡好嫩滑送酒一流
值得推介
Baked  shrimp  serve  in  crab  shell

呢个蟹盖入面有蔬果粒同虾滑
几香卖相都几好