2018-01-14
终于等到星期5啦~happy friday 紧系要同朋友一齐去食下好野啦,由于我公司个边有happy hour, 所以想食d 份量小d 既。😉我朋友就带左我去中环既hooters 食野加饮野。 今次由朋友负责叫野食,因为我系公司happy hour 迟左走 有两款唔同既汉堡包,一款系Chicken sliders (迷你水牛城鸡肉汉堡)另一款系Beef sliders (迷你牛肉汉堡) 仲有点左Buffalo shrimp, Hooters chicken wings (炸鸡翼)配上3个唔同酱汁 (Hot 带有辣味/ BBQ微香辣/ 田园酱汁Dressing)我自己最钟意田园酱汁 另外我好钟意佢d 炸野一d 都唔系好油好炸个只,但又好好食,感觉健康好多 另外有阵时出去食汉堡包想试唔同口味,但一个又真系好大,无可能食到第2个。但mini 汉堡包真系好贴心,你可以食晒2个唔同既口味,呢个design 真系好正 另外我系公司happy hour 饮左唔少酒,所以今次无叫到酒,但我见到menu 有好多款都好吸引 我今次就叫左个juice, 我叫waiter 帮我mix 下d 果汁,
我朋友就带左我去中环既hooters 食野加饮野。
另一款系Beef sliders (迷你牛肉汉堡)
我今次就叫左个juice, 我叫waiter 帮我mix 下d 果汁,呢款饮落感觉系橙汁沟菠萝汁,又真系几好饮下,如果大家唔饮得酒既话,呢度其实有coffee 同果汁比你叫。😚