2018-04-14
2068 浏览
好一个黑色星期五,早几日约咗班好同事去试呢个任饮任食happyhour,抱住期待嘅心情,准时六点九到达餐厅。$298嘅All u can drink & eat,红白酒汽泡酒烈酒都系任饮,前菜有三款分别有沙律,炸洋葱圈,同埋Parma ham,我哋三样都试哂,Parma ham品质唔错,虽然唔系最贵嘅款式,但系入口咸香咸香,沙律嘅菜好新鲜,洋葱圈炸得分香口。主菜方面意粉同Pizza分别都有几款选择,意粉四款我哋全部都有试,味道唔错,份量足,后尾每次添加佢都比足四个人嘅份量我哋,我哋费事太饱所以最后都唔敢再叫意粉。相对其他食物Pizza就有啲失色,我哋试咗两款,好彩佢系细细个每个分开四件,胜在够热够脆。店里面环境好好,虽然有啲嘈,但系店员好快手好有礼貌,虽然系任食,每次落完单好快就有得食。呢个价钱喺中环星期五,仲要系由六点食到10点,真系冇得挑剔。