2018-11-24 74 浏览
HAPPY FRIDAY! 今个月已经MEET 到TARGET, 所以同事话庆祝下~我地就黎到 Le q Cafe & Bar 食LUNCH, 食好D.点完MENU 就黎D 包~ 暖暖既包好松软, 好食~之后SALAD, 有三文鱼他他/ Green Salad,两个卖相都好靓,三文鱼他他食落好fresh , 而Green Salad 好开胃!然后黎个暧粒粒既蕃茄汤,好香,蕃茄味浓~MAIN COURSE 我地分别叫左个RIB EYE 同PORK RIB !RIB EYE 5成熟, 食落好嫩, 唔错 ~PORK RIB 就好香BBQ 味, 而且份量都好多, 配埋薯条真系好PERFECT!之后仲有一人一杯餐饮, 我地叫左热柠水同冻柠茶;而甜品就叫左个HOMEMADE ICE CREAM~Overall 环境舒服,好RELAX,真系HAPPY FRIDAY!!
点完MENU 就黎D 包~ 暖暖既包好松软, 好食~

然后黎个暧粒粒既蕃茄汤,好香,蕃茄味浓~
RIB EYE 5成熟, 食落好嫩, 唔错 ~

2018-11-23