2024-08-09 204 浏览
Friday Cafe & Wine Bar令人惊喜嘅餐厅,一入到餐厅就见到右边有个好大个鹿摆设又有Iron Man,好有美式餐厅感觉。而左边就配合返Wine Bar成个柜都放满咗各国唔同种类嘅酒。今次喺Friday Cafe& Wine Bar点咗4款食物+一个汤+两杯饮品,包括:是日餐汤(南瓜忌廉汤)配西多士牛油果鸡肉沙律柠檬鸡锤露笋炒野菌肉酱Salami PizzaLime SodaGrapefruit Squash南瓜忌廉汤份量足够两个人饮,超大碗,最重要系好香浓嘅南瓜味。牛油果鸡肉沙律,鸡肉系烤过,配合黑醋整个味道好夹。柠檬鸡锤,酸酸甜甜好开胃露笋炒野菌,露笋爽口食到唔停口肉酱Salami Pizza,配料好多,满满肉酱配合埋芝士,啱哂食肉兽。食完饮返啖Lime Soda/Grapefruit Squash油腻嘅感觉都消失晒!

是日餐汤(南瓜忌廉汤)配西多士
牛油果鸡肉沙律
柠檬鸡锤
露笋炒野菌
肉酱Salami Pizza
Lime Soda
Grapefruit Squash

牛油果鸡肉沙律,鸡肉系烤过,配合黑醋整个味道好夹。

柠檬鸡锤,酸酸甜甜好开胃

露笋炒野菌,露笋爽口食到唔停口

2024-07-31