2017-03-22 135 浏览
Happy Friday男朋友仔黎接左我收工, 就近近地去左HoKo Farm到食Dinner, 次次放工经过都见到入面都几多人食! 今次就两个人去餐台脚啦!餐牌都有唔少既选择, 又想食扒, 又想食all day breakfast, 又想食pasta, 有选择困难证既人肯定好难做决定! 因为样样野都好似好好食!! 最后决定左叫一份香煎带子猪扒伴薯角 同 美国西冷牛扒伴薯角! 饮品方面叫左一杯士多啤黎朱古力 同 鲜奶绿茶先上餐包! 暖暖地带有黑芝麻既好香! 夹牛油简直一流!香煎带子猪扒伴薯角 - $93两粒带子好厚肉地煎到好香爽口, 猪扒有咬口, 有肉汁又唔会好干好柴, 又有肉又有海鲜简直可以满足到我呢D有选择困难症既人. 配既薯角新鲜炸出黎, 香脆可口, 沙律菜亦都好新鲜可以中和油腻.美国西冷牛扒伴薯角 - $138牛扒相当大块, 唔系有男朋友系到一定食唔晒, 叫左7成熟,煎到岩岩好, 牛肉好浓而且有肉汁唔会太干太硬, 点秘制既牛肉汁更加带到牛肉既香味!Green Tea Latte 卖相非常之好, 睇见都流口水, 绿茶味重! 非常好饮士多啤黎朱古力卖相非常梦幻, 比较甜但系可以接受
先上餐包! 暖暖地带有黑芝麻既好香! 夹牛油简直一流!
香煎带子猪扒伴薯角 - $93

美国西冷牛扒伴薯角 - $138

牛扒相当大块, 唔系有男朋友系到一定食唔晒, 叫左7成熟,
Green Tea Latte

卖相非常之好, 睇见都流口水, 绿茶味重! 非常好饮
士多啤黎朱古力

卖相非常梦幻, 比较甜但系可以接受! 甜食爱好者一定要叫!
见到有另外既客人叫 all day breakfast 好似好吸引咁, 下次黎再试!!
  • 美国西冷牛扒伴炸薯角