2018-05-05 4498 浏览
喺尖沙咀食完晚饭,见时间尚早,大家仲想继续倾偈,咁就齐齐揾地方倾偈同饮杯野啦。美丽华酒店就脚又坐得舒服,虽然酒店消费较出面高啲啲,难得happy下大家都无所谓啦。店内唔多人,可能时间尚早。靓靓职员好好人,好耐心咁帮我地介绍啱我地既cocktail,我地分别叫左 Dire wolf、No one 同一杯无酒精既饮品。杯wolf一到果然成个Wolf样,有人觉得得意有人觉得恐怖,但味道不错㖞,酒味唔浓,适合想清清地既朋友就可以考虑叫返杯,而且睇返都几多人叫黎饮。另外杯No one 就每杯配送一樽蜜糖仔,唔加味道较涩 ,加左甜啲,随个人喜好加甜,不错。但蜜糖喺冻饮中较难溶,搞左都好耐。至于杯无酒精饮料,朋友话都好饮。所以一个舒服饮下野、倾下偈既地方我会推荐呢度哈!
杯wolf一到果然成个Wolf样
所以一个舒服饮下野、倾下偈既地方
我会推荐呢度
哈!