2024-08-13
📍 The Francesco (大角咀)難得幾個女仔約咗happy Friday,揀咗去大角咀覓食。依間餐館還算有格調,最緊要坐得舒服。我哋幾個女仔由七點坐到人哋收舖十點,店員都冇成日行過嚟收嘢趕人走👍🏻🩵Truffle Portobello Mushroom HKD128黑松露醬大啡菇薄餅黑松露醬鋪滿薄餅,on top 再鋪滿厚厚的芝士,誠意之作🤤🩵 Grilled Pineapple Half Chicken HKD158香燒菠蘿半邊黃油雞配雜菜薯條薯條份量好多,黃油雞都好嫩滑🩵 Japanese Style Grilled Chicken Mixed Green Salad HKD98 日式烤雞雜菜沙律沙律菜種類豐富,份量多🩵Tiramisu HKD78呢個tiramisu版本好岩鐘意食多海綿蛋糕嘅朋友,個人比較鐘意酒味濃🥴 油膩指數🌕🌕🌗🌑🌑好食指數🌕🌕🌕🌕🌑抵食指數🌕🌕🌗🌑🌑
黑松露醬大啡菇薄餅
香燒菠蘿半邊黃油雞配雜菜薯條
薯條份量好多,黃油雞都好嫩滑
日式烤雞雜菜沙律
沙律菜種類豐富,份量多
🩵Tiramisu HKD78
油膩指數🌕🌕🌗🌑🌑