2020-11-03
餐厅想像中细,楼底矮非常传声食物卫生/味道:非常足够,由厨师派野食,亦可以控制客人拎野食既份量。而食物味道也不俗,最爱佢个中汤响螺虫草汤,超好饮啊。仲好欣赏鹅肝多士,好味啊!雪糕就有大量哈根大师同movenpick ,蛋糕柜个啲蛋糕非常好味,cream brûlée 都好好味!餐厅主题:龙虾芒果为主题,龙虾有鲜味、但细只,大部份食饭都由龙虾而成,亦都可能秋天,所以未见有芒果盛宴既甜品。职员方面:有一位比较年轻既侍应态度其差又发梦。手拎住电话不在话下,同佢讲要一杯野饮,临时再加一杯,块面黑过竹炭泡芙,其后佢拎野出黎时走错去左另一餐桌。(我已经坐最出𠮶张台)另一位女经理,前言不对后语,问佢长者有无优惠,「无啊!」,不够十秒又问有无长者系度... 「喂...你醒啦....?」,其余职员大部分都好友善!总结:以openrice 有全单6折黎讲,呢餐可以接受既。
总结:以openrice 有全单6折黎讲,呢餐可以接受既。