2021-07-05 1435 浏览
观塘海边一直都有好多happy hour之选,系懒左大半年之后终于决定行远d去the quayside揾新选择。之前系鲗鱼涌成日食佢既任食青口,太挂著佢既味道就决定系佢啦。Happy hour饮品明明超级抵但我都系被coco colada可爱既外表吸引一开始先点mocktail, 之后发现tropical mojito都系用一款杯就两杯都试晒。小食就好多薯仔菜式撰,试完都系觉得sweet potato & truffle fries基本款系最好食。大胃我地4个人食一锅1kg青口完全无难度!我地都好钟意加大量汤一齐入口更入味。当晚最得意系ribs, 第一次见佢插著把片上菜好有霸气。最开心既系甜品时间,所有都大大份味道又唔错。叫左个waffle上面有一层层超高既蛋白打卡一洗,空气感十足无咁惊肥而甜味又足够。虽然我系平日夜晚过去但好早全场就full晒,要记得book位过黎呀。