2024-02-02
𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕 | 𝙺𝚎𝚋𝚊𝚋 🌯最高5分👇🏻味道:👅👅👅👅.5 环境:👅👅 价钱:👅👅👅👅回头率:👅👅👅👅👅.难得放工得闲饮嘢,如果想快快脆喺饮之前帮个胃warm up,不如食返个Kebab 今次介绍嘅Kebab店位于荷李活道,邻近中环好几间出名嘅Bar,绝对方便咁多位酒鬼😈嘢食选择方面分咗鸡牛羊同埋杂锦、素食等口味,你可以拣Salad/ Roll/ Rice。今次我哋就拣咗Chicken Doner Roll ($60),侍应姐姐好Nice咁帮我哋cut开咗两份Share食🖖🏻一攞上手热辣辣香喷喷,绝对系新鲜制造,咬落去𠮶下劲爆汁,食到阵阵烤肉嘅香味🥹🥹🥹虽然呢间餐厅位于街边,得几个露天位坐,但通常帮衬完我哋都系企喺一边食,所以环境嚟讲我就觉得可以接受🤣呢间嘅回头率已经达到100%🥰所以成为咗第一个被推介嘅餐厅,希望大家都钟意啦😋😋😋.🧑🍳27 Kebab House Turkish Restaurant 📍中环苏豪荷李活道27号地下D-E号舖
最高5分👇🏻
味道:👅👅👅👅.5