2024-06-25
将呢间餐厅bookmark左好一段时间,想过嚟呢度望住维港海景happy hour + 食饭,今日可以准时收工,终于做到。🥰🥰一嚟到梗系嗌两杯饮品先🤗(happy hour价钱会比正常价平$20,真系大大力推荐)𝒟𝓇𝒾𝓃𝓀𝓈 - 𝒽𝒶𝓅𝓅𝓎 𝒽ℴ𝓊𝓇 🍹 叫咗一杯Cocktail🌟Miss you $108(Vodka, Peach Liqueur, Japanese Yuzu Juice, Rose Syrup and Egg White)呢杯酒,好啱女仔饮,亦都相对易入口☺️☺️一杯Mocktail🌟Mandalay $68又有菠萝味又芒果嘅甜味,又有啲柠檬酸味,仲加埋啲椰子味,呢杯真系10分好饮🥰一路饮都非常开心。仲有佢甜甜酸酸真系10分开胃解渴☺️,好啱夏天出完汗饮番杯。Appetiser🌟Kaboom Sharing Platter $248 (适合二至三人分享)🔸猪肉串,充满肉汁咬落去有啖啖肉,莫名其妙地好食。🔸炸鸡翼/泰式鱼饼,正常发挥但系会有啲辣辣地嘅。炸鸡翼好脆架😋🔸虾丸有少少墨鱼丸嘅感觉🤗好弹牙!🔸炸春卷入面都好足料,皮薄馅靓整体都10分推介👍🏻🌟Tom Yum Coco
𝒟𝓇𝒾𝓃𝓀𝓈 - 𝒽𝒶𝓅𝓅𝓎 𝒽ℴ𝓊𝓇 🍹
叫咗一杯Cocktail
🌟Miss you $108
呢杯酒,好啱女仔饮,亦都相对易入口☺️☺️
一杯Mocktail
🌟Mandalay $68
Appetiser
🔸猪肉串,充满肉汁咬落去有啖啖肉,莫名其妙地好食。
🔸虾丸有少少墨鱼丸嘅感觉🤗好弹牙!
🔸炸春卷入面都好足料,皮薄馅靓
整体都10分推介👍🏻
🌟Tom Yum Coconut Scallop Carpaccio $128
值得一提嘅就系佢嘅冬阴椰子味嘅酱汁调校得10分好,好种泰式度假嘅感觉🤣带子都好鲜甜😋😋
🌟Thai Lobster Sauce Strozzapreti Pasta with Lobster Tail $268
意粉容易挂汁,龙虾味甚浓🦞😋卖相都10分好睇🥰
🌟Crispy Fried Fresh Red Grouper with Tom Kha Kai $238
鱼煎得好香,皮好脆,鱼肉都弹牙又滑,再加埋冬阴功椰子🥥嘅调味, 10分惹味。讲到份量嘅话,呢个Dish仲有两块鱼,可以同朋友一人一块,绝对够份量👍🏻👍🏻👍🏻
*不是试食活动
No special discount offered by the restaurant.