2023-02-03 1774 浏览
OT完夜晚8点几同朋友去happy hour,拣左系佐敦Eaton Hotel楼上嘅Terrible Baby。因为朋友都食烟嘅关系,所以拣左坐outdoor。果度嘅灯光基本上只有台上嘅蜡烛灯仔,树上嘅装饰灯,同埋indoor渗出黎嘅灯光,所以睇menu时系有啲难度,可能要开一开电话嘅灯照一照😂我点左一杯Cocktail叫Kyoho $95;用London Dry Gin做底,配上Lime Juice同有提子香味;酸酸甜甜好易入口,好岩女仔饮。野食方面叫左Angus Beef Burger $175 同埋Fries Squid $95Burger叫左cut开 一半方面share 食;我点左medium,熟度整得岩岩好,又好Juicy;拌碟嘅薯条份量好多而且炸得好脆👍🏻另外Fries Squid系避风塘口味,好香口,粉亦唔会太厚,不过一定要衬热食!3人埋单$710。

3人埋单$710。
Kyoho
Fried  Squid