2018-08-18 40 浏览
老公紧排工作多烦恼,难得唔驶OT就带佢去放松下。餐厅有波睇,又有酒饮,希望佢开心返啦~入到餐厅就俾好多部大电视吸引住,中间仲有2张beer pong 枱同1张flip cup枱。餐厅有梳化位,酒吧位同埋店员安排俾我地嘅窗边位。我地叫咗一杯Hoegaarden($88)同一杯Mocktail Ruby Red($48, happy hour)。每枱仲会送一杯虾片。Ruby Red 系沙冰状,大大杯饮足成晚,酸酸甜甜,里面仲有士多啤梨同橙肉~食物就叫咗个Set B($118)。芝士烧美国露笋。露笋清甜无渣,加埋烧芝士好香口。风味薄饼。脆底足料,有火腿,肉碎,辣肉肠等等,仲有菠萝粒可以减低油腻感。黑松露菠菜芝士意大利戒指云吞($138)。一啖食唔晒,淋上附上嘅黑松露忌廉酱令云吞变得好香浓。餐厅仲好细心咁响云吞底加咗啲薯蓉令佢唔会四围碌总结系,食物唔错,环境舒服,下次一定会约埋三五知己上去玩beer pong~

食物就叫咗个Set B($118)。
芝士烧美国露笋。露笋清甜无渣,加埋烧芝士好香口。