2024-03-04 1153 浏览
生蚝 $10/只堂食指定生蚝$10/只优惠,店员冇介绍系边只,但同自助餐嘅生蚝质素接近,重海水味,配白酒饮唔错,以蚝做主题嘅餐厅黎讲,绝对吸引。香脆蒜蓉包 $38比较普通,冇特别重蒜蓉味,但焗得好脆,牛油都落得好足,够香。香辣炸鸡翼 $78似系自己做炸浆,因为每只鸡翼嘅脆皮都厚薄不一,辣度其实冇乜,但配泰式辣酱中和返啲油腻感系几好。如果你本身唔钟意泰式辣酱,可能问店员要tabasco/柠檬都系一个唔错嘅选择。黄金软壳蟹扁意粉 $158意粉可以选择长通粉/扁意粉/天使面软壳蟹炸浆有啲多,口感好脆,但同时都太油腻。自问极爱软壳蟹嘅我,完全食唔晒,有啲失望。意粉酱嘅咸蛋黄亦都有啲多,食落好粉,如果系好似香辣蒜油炒意粉嘅做法可能会好啲? or 落多少少cream做返多啲creamy嘅口感都可以中和下食沙嘅感觉。 但味道系够味,如果软壳蟹少啲浆应该系夹嘅。食饭当日系爆场,店员明显不足,但好值得一赞嘅系:忙到甩辘,完全冇停过手,要等好耐先有人serve,但店员系好helpful,唔会唔记得左你嘅要求,而且语气系好nice,0脾气。如果你系收左工,同同事想食下蚝chill下饮下嘢,呢度系一个唔错嘅选
生蚝 $10/只

香脆蒜蓉包 $38

香辣炸鸡翼 $78

黄金软壳蟹扁意粉 $158
意粉可以选择长通粉/扁意粉/天使面

如果你系收左工,同同事想食下蚝chill下饮下嘢,呢度系一个唔错嘅选择。
指定生蚝
香辣炸鸡翼