2019-08-12 47 浏览
尖沙咀想揾间舒舒服服、静静地嘅酒吧 happy hour,都真系唔系太容易。有d就有好多啤酒妹巡黎巡去、有d就好似劈酒场咁、又或者有d定时定候就会有好嘈嘅音乐阻住你倾计。呢间海伦司小酒馆位于一间几新嘅大厦入面,唔太嘈又唔太多人。啤酒类就一定系正常水准啦,基本上只要系同一牌子嘅生啤我谂间间酒吧都会系呢只味道。Cocktail 有少少特别,可以讲讲。另一位朋友叫左杯 My Orchard,有好香嘅百里香同接骨木花嘅味道,base wine 唔太浓烈,几适合女士饮!至于食物方面,都系一贯酒吧水准。建议多选煎炸类食物,通常酒吧做呢类食物会出色少少!Fish & chips 绝对系炸得香之余仲要比其他西餐厅平,系啤酒嘅最佳拍挡!

2019-08-06