2023-08-24 11 浏览
今日放工同老公黎左食个EARLY DINNER~一睇MENU见有HAPPY HOUR MENU,百几蚊有BURGER又有啤酒,真系超抵~慢煮猪肋骨汉堡配薯条HAPPY HOUR可以选配ASAHI或1664 BLANC,老公话食BURGER饮啤酒最夹~呢度有得咁配撘怇超开心!讲番个慢煮猪肋骨汉堡配薯条,包身牛油味好重,入面既猪肋骨啖啖肉又唔肥,夹系BURGER度做馅料仲好味过平时食牛既BURGER!配既薯条仲正~系脆卜卜超热辣辣,仲有黑松露酱点~烟三文鱼宾尼迪我就叫左呢个SALMON EGG BENEDICT~上面既酱汁系WASABI SAUCE,一切落去蛋黄汁流出黎,沾满块SOURDOUGH,加埋烟三文鱼既咸香,真系好味到哗哗声!卡邦尼烟猪腩意粉意粉texture劲弹牙,平时好怕芝士味,但呢个cabonara系好香好creamy,上面既烟猪腩烤得好香脆,夹埋成件事好perfect!蒜香柚子蜜鸡翼一份有5件,作为小食系好出色,老公一个人已经ko左4只!法式焦糖班戟最后食埋呢个甜品真系好完满,3件大大件,上面淋满custard酱,绝对唔怕pancake干,加埋d焦糖脆脆,食完感觉劲幸福!

慢煮猪肋骨汉堡配薯条

烟三文鱼宾尼迪

卡邦尼烟猪腩意粉

蒜香柚子蜜鸡翼
一份有5件,作为小食系好出色,老公一个人已经ko左4只!

法式焦糖班戟