谂唔到食咩好, 于是系跑马地电车总站一试这间意大利餐厅! 有惊喜!环境开扬舒服! 员工超NICE , 又有得食住野睇电车首先Happy hour 抵到烂! $38 一杯红白酒, 平均Cocktail都系$48-58 , 只可惜冇咩mocktail选择,唔饮酒既朋友选择唔多我同朋友叫左negroni 同 Gin lemonade , Negroni 饮得出佢地唔孤寒 , Gin lemonade 易入口,lemonade staff 介绍系自家制。头盘叫左cold cut , 打卡一流,medium 个盘都好大份咁,呢个价钱好抵主菜叫左Steak , 熟到岩岩好, 不过肥左少少。甜品Tiramisu 咖啡味重,少少酒味,入口即溶,好中意总括黎讲价钱一流~服务好好,好似去左外国咁!下次试下PASTA 先!At last , THANK YOU for all Staff and Tiffany , we have great experience for that night !See ya soon!

主菜叫左Steak , 熟到岩岩好, 不过肥左少少。
甜品Tiramisu 咖啡味重,少少酒味,入口即溶,好中意

Medium Cold Cut
Beef Tagliata