2019-05-11
今日由中环半山行上薄夫林水堂向落数码港!哗...消耗左好多体力㖞,即系有quota 食邪恶野啦。😏😏😏!入到商场其实食肆得三两间,好口渴嘅我地二话不说入左呢家墨西哥餐厅饮返杯!我地拣左坐向近window 既high table ,贪佢可以望 到几时日落就埋单走人出去睇日落。餐牌的draught beer 系estrella 但侍应话佢地冇再供应,已改为asahi . 唔紧要!一样好饮,好够冻同好够气。😍唔少得嘅送酒小食,nachos ,有pulled chicken 向入面....好足料,辣椒pickle 同蕃茄/yogurt salsa 味道出众,入面仲捞左少少薯蓉。以为系小食,最后饱到食唔哂。今晚连晚饭都放弃了冇食呢。Ps:要赞呢度啲staff,好亲切友善,服务非常好!
Ps:要赞呢度啲staff,好亲切友善,服务非常好!