2014-02-22
上星期,终于忙完手头上d project,系时间同同事happy 下,当然食餐好啦。我们左选右选,最后决定黎果中一个同事黎过既高级意大利餐厅。我地一行十人,经理比左假墙后既私人空间我们,好舒服呀。好适合吹吹水。Seafood 拼盘,原来惊惊地,所以等齐人期间叫一份试下水温。Ok 㖞,D蚝好有海水味,两只对于我黎讲太少啦。由于人数太多,食物自然好,只好介绍D好好既先啦。本人的主菜,滑鱼。头真够滑嘟嘟,个皮keep 得住好脆。正。仲有好中意个薯,特别。羊架,本来我都想拣,所以要试下朋友既先。果然招牌菜之一,肉质,味道都好好,吾so .正。猪扒,我平时出街最最少选择既肉。因为我怕好鞋。E间意厅handle 到,肉质味道都ok ~ 哗,好正龙虾,我个肥妹同事永远有一个宗旨,永远要选择最好最正的。所以佢+88转全龙虾。一上碟,好香芝士味同蒜香味呀。而且仲拆埋肉上碟,啖啖肉。见佢食得甘爽,有羡慕,又有D吾抵得。三重奏,个卖相好吸引。好想试下,鹅肝就冇份试,只可以试下D饭。饭好好味,应该系菌汁。我同事大赞个鹅肝,其实之前前菜已经有人话鹅肝正。我下次一定试下先。本人对意粉好一般,大概半年至一年先食下。
我们左选右选,最后决定黎果中一个同事黎过既高级意大利餐厅。
Ok 㖞,D蚝好有海水味,两只对于我黎讲太少啦。
由于人数太多,食物自然好,只好介绍D好好既先啦。
本人的主菜,滑鱼。
头真够滑嘟嘟,个皮keep 得住好脆。正。
仲有好中意个薯,特别。
羊架,本来我都想拣,所以要试下朋友既先。
果然招牌菜之一,肉质,味道都好好,吾so .正。
猪扒,我平时出街最最少选择既肉。
因为我怕好鞋。
E间意厅handle 到,肉质味道都ok ~
所以佢+88转全龙虾。一上碟,好香芝士味同蒜香味呀。
三重奏,个卖相好吸引。
好想试下,鹅肝就冇份试,只可以试下D饭。
饭好好味,应该系菌汁。
本人对意粉好一般,大概半年至一年先食下。
只对D带子有兴趣。外脆肉刚刚好,厨师控制得好好。
推介salad ,其实都差不多每人一份salad ,我最like E个黑松露salad 。
有醋味又有黑松路香,正。