2024-05-07 16 浏览
今日去咗APM睇戏,未够钟𠮶阵喺商场周围行吓先😆行行下见到「Happy Lemon」,唔讲唔觉都已经饮咗好多年,以前每次经过旺角都要买返杯🧋见到出咗好多手打柠檬系列嘅饮品,我同朋友仔即刻一人嗌返一杯饮吓😋鸭屎香丧打柠檬茶近期大热嘅手打柠檬茶梗系要嗌返杯试吓啦,将啲柠檬疯狂丧打之后,饮落去饮到粒粒嘅柠檬果肉,口感非常丰富,鸭屎香茶底味道独特浓郁,酸度同甜度啱啱好,完全唔会有苦涩味,夏天饮返杯劲fresh又醒神✌🏻Oreo蛋糕珍珠奶茶大爱❤️呢杯饮品系我多年黎嘅至爱,每次去Happy Lemon都会点佢,我会另外再加Oreo碎,蛋糕creamy幼滑奶香味浓郁,珍珠烟烟韧韧有咬口,茶底浓度同甜度适中,配搭Oreo碎碎饮落去粒粒多层次嘅口感,推介👍🏻👍🏻📍happylemon (观塘)观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)1楼L1-17号舖人均消费:$30-40食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回头率:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

鸭屎香丧打柠檬茶

Oreo蛋糕珍珠奶茶

📍happylemon (观塘)
观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)1楼L1-17号舖

人均消费:$30-40