2010-05-09 86 浏览
再一次光临呢开铺,因为老公同妈咪都钟意食蚝,所以嚟呢度预早庆祝母亲节!佢地的蚝真系好抵食,饮酒就有优惠价!佢地话两位开一支酒就 OK!......Hehee,饮酒对于我同老公嚟讲,梗系 No problem la!虽然妈咪唔饮酒,但我地五个都饮咗三支!Cova Chestnut Cream Cake:Hehee!都赞吓啦!好soft 好好味!因为佢地唔够位放蛋糕,我又惊溶,所以食先!(佢地收切饼费,所以我地就喺个盒度切,跟住一人义啲仲过隐!)Oyster :我地食咗六款,每款都好新鲜!....可惜我唔记得影 Belon 呀!Grill Prawn:阿妹系 "虾怪",所以两款都有叫,so 正正正!Mussels:好钟意个 Cream Sauce,好少食到咁嫩嘅青口,赞!Grill Lamb Rack:有羊味但唔so,啲肉好嫩滑!Angus Rib Eye:个medium 恰到好处,啱晒我钟意少少血,又啱妈咪唔要太生,又好有牛味!好满意又好满足嘅一餐,食物好,服务员好Friendly,好有心嘅一间餐厅!加油!

自携 Cova Chestnut Cream Cake
Taylor Pacific & Cherrystone
Royale Cabenon、Zeeland Pearl & Irish Premium
烧完老虎虾,
再烧大头虾!
Mussels
Grill Lamb Rack
Angus Rib Eye
  • Oysters,Grill Prawn,Grill Lamb Rack,Mussels,Angus Rib Eye