而家Vege-day都可以叹到tapas & wine啦!!西贡嘅呢间素食酒吧,简直就系「带肉食朋友进入素食世界」嘅好去处😍Momos 煎饺子$70🥟惊喜去好食👍🏻加左素肉碎之后,会觉得自己食紧真嘅猪肉饺子。而且个豉油调得好正,甜甜地好夹Gobi Manchurian香脆椰菜花伴香甜烟熏酱$75🥦烟熏酱味道辣辣地好惹味,椰菜花颜色望落有啲似咕噜肉,好开胃,咬落几脆Thai Laab Wraps素牛肉生菜包$75🥬呢个就相对淡口啲,似乎素猪肉碎嘅口感会更适合做生菜包Peking北京填菌$75🍖必食之选🌟加左葱同海鲜酱之后,好似食紧填鸭包但少油版😋海鲜酱系成个包嘅灵魂😍Vietnamese Banh Tet越式素牛肉玉米饼$75牛肉碎,干葱同洋葱再配酱汁,食落辣辣地,意外地成为今餐最有惊喜嘅一道菜🤭Katsu Peri Peri Burger素牛肉汉堡$125🍔呢个都充满肉感,一口咬落去口感上好满足,而且加$15仲有蕃薯条可以食🍠Szechuan Mapo Tofu With Rice麻婆豆腐饭$75🌶仲好食过真麻婆豆腐😙啲肉碎口感稔稔地,配埋同样稔稔地嘅豆腐,简直系绝配。个酱汁调得相当惹

Momos 煎饺子$70🥟惊喜去好食👍🏻

Thai Laab Wraps素牛肉生菜包$75🥬
呢个就相对淡口啲,似乎素猪肉碎嘅口感会更适合做生菜包

Peking北京填菌$75🍖必食之选🌟

仲好食过真麻婆豆腐😙啲肉碎口感稔稔地,配埋同样稔稔地嘅豆腐,简直系绝配。个酱汁调得相当惹味,辣得来停唔到口,超级送饭😛
  • Momos
  • Peking Tacos