2022-05-31 166 浏览
31/5/2022 星期二,今日再嚟呢度,因为喜欢佢是「人宠共融」嘅地方,而且食物煮得有诚意,不会因为是set lunch就交「行货」。滑蛋旋风鳗鱼饭,鳗鱼切粒,每一口饭都食到鳗鱼😋三文鱼亲子绿茶抹忌廉意粉,意粉弹牙,食落有绿茶味,好特别,伴以三文鱼,美味。饮品叫咗加大嘅冻茘枝绿茶 及 冻蜜桃绿茶,生津解渴。最后加咗一件甜品:曲奇芝士蛋糕,甜度适中,好满足。小毛孩食物都用心思设计制作,食得又可以打卡👍🏻好受小毛孩欢迎。今日我的小毛孩Ice-cream 拣咗「omakase 」,寿司🍣啖啖肉,𠮶「饭团」都系用肉肉整架,真系食到舔舔脷!呢度有小毛孩糭糭,我哋都买咗一set返屋企,到端午节比小毛孩食,应节呀!呢度地方干净,大家都自律,好好照顾自己嘅小毛孩。大家都食得玩得开心😊
滑蛋旋风鳗鱼饭,鳗鱼切粒,每一口饭都食到鳗鱼😋
饮品叫咗加大嘅冻茘枝绿茶 及 冻蜜桃绿茶,生津解渴。
最后加咗一件甜品:曲奇芝士蛋糕,甜度适中,好满足。

小毛孩食物都用心思设计制作,食得又可以打卡👍🏻
好受小毛孩欢迎。
冻茘枝绿茶    &冻蜜桃绿茶
滑蛋旋风鳗鱼饭