2022-09-08
位于工业区一个小型商场里装修几特别,可以打下卡有窗边高枱位,亦有室内矮枱位置假期下午茶时间,坐系有啲太阳照射既位感觉更chill🥒爽瓜瓜熔岩手打牛肉芝士汉堡🍔(特调花生酱)$132一场黎到,选佢出名既汉堡item仲要系小编最中意既花生酱!!🥜汉堡包唔算好大个,个包少少脆得来系几软熟~重点当然系个花生酱啦~🥜个花生酱好多好有口感!!有花生粒粒之余仲好似混左啲麻酱咁。花生酱混埋啲半熔既芝士!🧀omg!花生酱控一定要试下!!好正~佢仲一啲都唔腻!应该系因为配左啲青瓜丝中和左~加埋啲菜🥬洋葱🧅同蕃茄🍅,加添左个fresh既感觉。🥩入面既手打牛肉唔算好大块,但好juicy架都!如果大块啲就好啦!(小编个日冇食早餐比较饿😅)但对于正常女仔黎讲个汉堡包大细系算几好架。有埋新鲜炸起既薯条🧆同黑醋沙律菜🥗配埋杯Hazelnut Latte☕(加配饮品正价减$10: $45-10 )Hazelnut syrup 唔会好甜, 咖啡奶泡冲得几滑身!好满足的悠闲下午🌈Remarks: 可以加$38配是日蛋糕/$35配是日蔬菜浓汤又可以加钱add on加配料:鹅肝,大啡菇,日本太阳蛋,薯饼,炒野菌,牛油果等等仲有
装修几特别,可以打下卡
有窗边高枱位,亦有室内矮枱位置
假期下午茶时间,坐系有啲太阳照射既位
感觉更chill
🥒爽瓜瓜熔岩手打牛肉芝士汉堡🍔(特调花生酱)$132
一场黎到,选佢出名既汉堡item
仲要系小编最中意既花生酱!!🥜
汉堡包唔算好大个,个包少少脆得来系几软熟~
重点当然系个花生酱啦~🥜
个花生酱好多好有口感!!
有花生粒粒之余仲好似混左啲麻酱咁。
花生酱混埋啲半熔既芝士!🧀omg!
花生酱控一定要试下!!好正~
佢仲一啲都唔腻!应该系因为配左啲青瓜丝中和左~
加埋啲菜🥬洋葱🧅同蕃茄🍅,加添左个fresh既感觉。
🥩入面既手打牛肉唔算好大块,但好juicy架都!
如果大块啲就好啦!(小编个日冇食早餐比较饿😅)
但对于正常女仔黎讲个汉堡包大细系算几好架。
有埋新鲜炸起既薯条🧆同黑醋沙律菜🥗
好满足的悠闲下午🌈
Remarks:
可以加$38配是日蛋糕/$35配是日蔬菜浓汤
仲有pasta, all day breakfast, risotto, 特浓芝士薯条,鸡翼,scones 等等
仲唔收加一架!👍