2019-10-23 2901 浏览
How Bad Are You?!呢间新开嘅咖啡店☕️,有bagel 🥯有咖啡☕️!超抵食👻我嘅不专业bagel 食评,敬请各位专业嘅贝果食家唔好打我🤯1️⃣Cream Cheese Bagel 🥯 + Americano ☕️ $65(某APP新加入优惠:$8)Cream Cheese Bagel 🥯(Everything)平时好少地方有现成bagel卖,见到即刻买来做早餐🤩Bagel一拎上手仲系有少少微温,贝果上面有葱,罂粟籽,芝麻,咸咸地好有咬口。不过bagel嘅面包稍为干身咗少少。夹心有大量忌廉芝士,饱肚感十足。🥯美味指数:7.42/10Americano ☕️ 值得一赞嘅系我见到佢嘅咖啡☕️豆用咗fair trade嘅,带微酸。唯一不足嘅地方系佢嘅黑咖啡☕️唔够浓郁。☕️美味指数:7/10💡整体来讲,$8来讲呢个水准系超高质,不过如果系$65就略嫌贵咗少少啦🙈Bad Ass Coffee地址🐾: 上环永和街31号地舖
[上环~Bad Ass Coffee]
🥯美味指数:7.42/10