2022-05-23 131 浏览
康怡嘅Pizza Express一向系我relax之选,今日就同朋友短聚,叹番个靓早餐先😉😉服务员态度非常好nice ,另外楼底好高,空间感十足,真系坐得好舒服。我叫咗Pizza Express Full Italian PizzaExpress 意式早餐,入面有不会过咸嘅摩特黛拉火腿,肉汁鲜嫩嘅意式焗肉丸,香甜烤番茄,香炒杂锦juicy 蘑菇,鸡蛋和好新鲜嘅火箭菜。配以香脆牛角包,值得赞嘅牛角包,脆口得嚟又唔会好干身👍🏻yummy 我朋友食素,佢叫咗Italian Green Breakfast 意式素食早餐唔同嘅系有牛油果沾酱同烤南瓜🎃,佢话南瓜烤过份外香甜,牛油果🥑沾酱食落好fresh ,好好味😋我哋两个都叫咗Cappuccino ,香浓幼滑,下次会再嚟叹吓。Have a good day 😉

Have a good day 😉