2011-03-03
依间食店我本身好钟意~不论环境气氛..服务..食物都好好加上好钟意个happy hour~可以hea住饮酒+叫小吃..好享受呢因为无订台~原本话730要交台~但bar台就唔受限制~所以我地拣坐bar台其实我觉得仲正~仲有气氛d添~坐定定就先叫啤酒~happy hour..买一送一ORDER食物后先送上"黑糖包"..水准依旧~外脆内软而且好有面包香味..另外再叫左香辣炸鸡搥(劲辣) - 鸡搥好够入味~外层够脆够香口..劲辣其实一d都唔辣的伴上西芹条..红萝卜条..蓝芝士酱料~以前好抗拒蓝芝士~依家口味转左..竟然好接受~味道好浓郁带咸..好味㖞烧肉酱猪肋骨(full order) - 伴上菜丝沙律..酸酸地好开胃~薯条超正~外脆内粉口感..好有薯味猪肋骨烧得好靓~好入味..肉质够软淋唔会太干身依晚hea食左2个几钟~每人饮4杯啤酒~一定会再ENCORE(更多相片- http://hk.myblog.yahoo.com/yanomi_chung/article?mid=76210)
猪肋骨烧得好靓~好入味..肉质够软淋唔会太干身