2012-03-31
从杂志得悉MK开咗间有特色的starbucks, 所以同朋友去吓。地点都叫易揾, 在G/F已经要拎定相机了..哈哈.1/F 系卖食物的地方 + 坐位, 2/F 坐位。由于1/F无位, 所以我地上2/F揾位。在searching位时, 有个明明拎紧货的男职员问我地几多位, 我话2位, 佢就好好人咁叫2位小姐(坐了4人位)腾出2个位比我地, 那个职员太好了。我地就坐2/F , 坐位似戏院的seat, 好得意。食物:火腿芝士多士:其实得半份, re-heat咗都几好食, 芝士好香, 不过个多士都几dry....哈哈.朱古力星冰乐:朱古力味好浓, 都几冰。除一般starbucks有的食物外, 会有菠萝油、咖啡挞卖, 不过我今次无试, 或许下次有机会试试吧。感觉上坐得舒服, 空间好大, 枱与枱之间唔迫,好有"私人"空间。真系一个好好hea的地方, 我同朋友由4:00PM开始倾计, 之后一看表已经系8:00PM了。。哈哈。。唯一缺点, 冷气比较劲。
地点都叫易揾, 在G/F已经要拎定相机了..哈哈.
我地就坐2/F , 坐位似戏院的seat, 好得意。
食物:
朱古力星冰乐:朱古力味好浓, 都几冰。
唯一缺点, 冷气比较劲。